Oncologie

Movetek wil door haar klant ervaren worden als een klantvriendelijke en servicegerichte zorgverlener, die optimaal advies uitbrengt op het gebied van veneuze en/of lymfatische insufficiënte en/of lipoedeem, met als doel de gevolgen van de aandoening van de klant zoveel mogelijk te beperken.

Om tot een optimaal advies te komen is het uiteraard noodzakelijk kennis van zaken te hebben. Wij zijn cum laude afgestudeerd op het gebied van compressiezorg en volgen jaarlijks vele bijeenkomsten om up to date te blijven en de nieuwste ontwikkelingen te volgen.

Verdeling van ons klantenbestand leert ons dat circa 70% van onze klanten lijden aan de gevolgen van veneuze insufficiëntie, 25% aan de gevolgen van lymfatische insufficiëntie en 5% aan de gevolgen van lipoedeem.

In Nederland krijgen jaarlijks ongeveer 100.000 volwassenen en 540 kinderen de diagnose kanker. De ziekte en de behandeling kunnen grote medische en psychosociale gevolgen hebben voor zowel de patiënt als zijn/haar omgeving.

Omdat het aantal kankerpatiënten toeneemt en omdat de zorg steeds dichter bij huis aangeboden gaat worden, hebben verschillende zorgverleners het initiatief genomen om netwerken op te richten. Doel van deze netwerken is het aanbieden van kwalitatieve en vindbare zorg in de regio van de oncologische patiënt. Movetek Compressiezorg neemt actief deel aan diverse regionale oncologienetwerken. Tevens werken wij nauw samen met diverse oedeemtherapeuten in de regio. Wij geloven namelijk dat je samen sterker bent!

Mensen die worden geconfronteerd met de diagnose kanker, krijgen dikwijls te maken met allerlei bijkomstige gevolgen van de diagnose. Door samen te werken kunnen we onze cliënten informeren over de mogelijkheden van zorg in hun buurt. Binnen onze discipline zien we dat oncologische patiënten nogal eens te maken krijgen met lymfoedeem. Om deze mensen optimaal te kunnen bedienen, heeft Movetek Compressiezorg verschillende (compressie)hulpmiddelen in haar assortiment. Alle hulpmiddelen die Movetek in haar assortiment heeft, worden vergoed vanuit het basispakket.

Heeft u hierover vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Oncologie
Oncologie
Oncologie
Oncologie