Soorten elastische kousen

Ruim assortiment elastische kousen

Movetek Compressiezorg heeft contact met verschillende producenten van therapeutische elastische kousen. Wij zijn hierdoor onafhankelijk van fabrikanten en kunnen aan onze klanten verschillende mogelijkheden aanbieden. Voor iedere klant is er een model dat aan de wensen van de klant én van zijn of haar behandelend (huis)arts voldoet.
Onze kousen zijn leverbaar in verschillende drukklassen, lengtes, met en zonder naad, in neutrale kleurstelling of in hippe eigentijdse kleuren. Uiteraard hebben wij ook sportieve, elastische kousen voor de man in ons assortiment.

Naast therapeutische elastische kousen voor de benen, leveren we ook elastische kousen voor de armen en compressiehemden voor het bovenlichaam, de zgn. thoraxbandages. Tevens voorzien wij in overige compressiehulpmiddelen die de zelfredzaamheid van mensen met veneuze, lymfatische of lipoedeem aandoeningen vergroot.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact met ons op. Op onze contactpagina ziet u hoe u ons kunt bereiken.

Soorten elastische kousen
Soorten elastische kousen
Soorten elastische kousen