Movetek Compressiezorg op maat

Therapeutische elastische kousen (steunkousen)

‚ÄčOp onze website vindt u alles wat u wilt weten over therapeutische elastische arm- en beenkousen en overige compressiehulpmiddelen. Heeft  u behoefte aan informatie of advies, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Wij zijn dagelijks telefonisch en per mail bereikbaar. Op de contactpagina ziet u onze gegevens.

Aanmeten en leveren van hoogwaardige elastische kousen en overige compressiematerialen:
Movetek is een familiebedrijf dat sinds 1996 gespecialiseerd is in het aanmeten en leveren van hoogwaardige therapeutische elastische kousen, in de volksmond vaak ook steunkousen genoemd. Het doel van onze dienstverlening is het zoveel mogelijk beperken van de gevolgen van de veneuze, lymfatische en/of lipoedeem aandoening van onze klant. De wijze waarop we onze diensten aanbieden is onderscheidend in de branche: wij ervaren u namelijk als een klant en niet sec als een patiënt. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in de medische, fysieke en sociale situatie en proberen zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw wensen, zonder daarbij aan de kwaliteit van de elastische kous in te boeten. Naast elastische kousen hebben wij ook andere compressiehulpmiddelen in ons assortiment, die u verder kunnen helpen met de gevolgen van uw aandoening.

Missie

Movetek wil door haar klant ervaren worden als een klantvriendelijke en servicegerichte organisatie, die optimaal advies uitbrengt op het gebied van veneuze en/of lymfatische insufficiënte en/of lipoedeem, met als doel de gevolgen van de aandoening van de klant zoveel mogelijk te beperken.

Onze werkzaamheden vinden plaats in Noord-Brabant (Boxmeer en omgeving) en Gelderland (Arnhem, Velp, Rheden, Zevenaar, Didam, Duiven, Bemmel, Huissen en omgeving). Klik hier voor de adressen van onze vestigingen.

sluiten