Voeding

Voeding is een veelbesproken onderwep in relatie tot gezondheid en leefstijl. De lijst met boeken die worden geschreven over gezonde voeding, diëten en recepten wordt alsmaar langer. Gezonde voeding associëren we met een gezond en vitaal leven. Maar wat is nu precies gezonde voeding?

Supermarkten promoten vooral ongezonde producten, ondanks alle beloften om hun klanten te stimuleren gezonder te eten. De meeste winkels maken zelfs meer reclame voor producten die niet in de Schijf van Vijf staan. Is het voor jou ook verwarrend om een goede keuze te maken uit het enorme aanbod? Wij begeleiden je graag.

Als gevolg van mijn medische aandoening Diabetes type 1, heb ik me de afgelopen jaren gespecialiseerd in koolhydraatarme en ketogene voeding. Zelf merk ik dat beperking van koolhydraten in voeding mij goed doet.  Het positieve effect van dit voedingspatroon is dat mijn bloedglucosespiegel stabiel is, waardoor ik minder vermoeid ben. Daarnaast is mijn gewicht significant afgenomen en ervaar ik een sociaal-emotioneel welbevinden. Samen resulteert dit in een positief effect op mijn algehele gezondheid. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

Voeding
Voeding
Voeding