Financiële afhandeling

Movetek Compressiezorg heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Dat betekent voor u, dat Movetek Compressiezorg de rekening rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar indient. De therapeutische elastische kousen zitten in het basispakket. U heeft per 12 maanden recht op 2 stuks per aangedane zijde. (Het is wel verstandig rekening te houden met uw verplicht eigen risico. In 2024 valt in ieder geval de eerste € 385,- aan medische kosten uit het basispakket onder het eigen risico).

Wilt u zelf bij uw zorgverzekeraar navragen of Movetek Compressiezorg een contract als zorgaanbieder met uw verzekeraar heeft, vermeld dan altijd onze AGB-code: 76081174 ten name van Movetek Compressiezorg.

Wij meten de therapeutische elastische kousen op verschillende locaties aan, ook bij u thuis!
Wij zien u het liefst in één van onze locaties!
Als het maar enigszins mogelijk is om naar een locatie te komen, dan heeft dat de voorkeur. De behandelingsmogelijkheden op een locatie zijn veel groter dan bij u thuis.
Huisbezoeken zijn alleen gratis bij een medische noodzaak!
Helaas is het organisatorisch niet altijd mogelijk om een huisbezoek af te leggen. Afhankelijk van de medische noodzaak wordt besloten of wij u thuis komen bezoeken. Voor niet-medische noodzakelijke redenen (zoals vervoer-of oppasproblemen) wordt u verzocht zelf een oplossing te zoeken. Wilt u toch gebruik maken van een huisbezoek zonder medische noodzaak, dan zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen (denk aan reiskosten, brandstofkosten, eventuele parkeerkosten en extra tijd). Deze vergoeding dient contant te worden voldaan en bedraagt slechts € 15,00 per bezoek.

Indien u niet thuis bent en verzuimd hebt de afspraak tijdig af te zeggen (minimaal 24 uur van tevoren), zijn wij helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen. De kosten hiervan bedragen € 25,00.

Financiële afhandeling