Financiële afhandeling

Movetek Compressiezorg heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Dat betekent voor u, dat Movetek Compressiezorg de rekening rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar indient. De therapeutische elastische kousen zitten in het basispakket. U heeft per 12 maanden recht op 2 stuks per aangedane zijde. (Het is wel verstandig rekening te houden met uw verplicht eigen risico. In 2022 valt in ieder geval de eerste € 385,- aan medische kosten uit het basispakket onder het eigen risico).

Wij meten de therapeutische elastische kousen op verschillende locaties aan, ook bij u aan huis! De kosten van het huisbezoek zijn, binnen een straal van 3 kilometer van de aanmeetlocaties, gratis voor mensen die niet meer mobiel zijn. Met uitzondering van de parkeerkosten! Die worden per heel uur aan u doorberekend.

Indien u niet thuis bent en verzuimd hebt de afspraak tijdig af te zeggen (minimaal 24 uur van tevoren), zijn wij helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Indien u niet op een afspraak op locatie verschijnt en verzuimt hebt de afspraak tijdig af te zeggen (minimaal 24 uur van tevoren), zijn wij helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Wilt u zelf bij uw zorgverzekeraar navragen of Movetek Compressiezorg een contract als zorgaanbieder met uw verzekeraar heeft, vermeld dan altijd onze AGB-code: 76081174 ten name van Movetek Compressiezorg.

sluiten